Το ΒΒΕΜ στο Athens Science Festival 2017 Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 το Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο συμμετείχε, με ιδιαίτερη χαρά, στο μοναδικό πολιτιστικό γεγονός του "Athens Science Festival" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με θέμα «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας».

asf2017Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πέτρες …που μιλάνε» οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία ν’ ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβουν τα πετρώματα, να γνωρίσουν το μικροσκοπικό αλφάβητο της ύλης, τα χημικά τους στοιχεία και να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια ταξιδεύοντας στον αθέατο κόσμο τους. Η εκδήλωση κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους σε μια κατάμεστη αίθουσα με αριθμό συμμετεχόντων 300 ατόμων σε πολλές και διαδοχικές δράσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στη δράση του Μουσείου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους διοργανωτές και τους εθελοντές του Athens Science Festival για την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστούμε πολύ το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο για την παραχώρηση του 9αθέσιου οχήματός του για τη μεταφορά του εκπαιδευτικού μας υλικού. Θερμές ευχαριστίες, για την παρουσία της στην εκδήλωση, στην κ. Ηρώ Σιαμαντά, Υπεύθυνη του Μεταλλευτικού Πάρκου Φωκίδας. Η συμμετοχή του ΒΒΕΜ πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του “VAGONETTO –ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ” του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και την υποστήριξη της “ELMIN BAUXITES S.A.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του B.B.E.M. στο Facebook.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com